A avut multi iubiti celebri inainte sa-si gaseasca iubirea adevarata.Cine e logodnicul proaspetei mamici,Madalina Ghenea


Iubitul Madalinei Ghenea, Matei Stratan provine dintr-o familie foarte bogata, cu o avere estimata la 300 de milioane de euro.


Inainte sa-l cunoasca pe Matei Stratan, Madalina Ghenea s-a iubit cu mai multi barbati faimosi.
Primul iubit celebru al romancei a fost ex-actionarul dinamovist Dragos Savulescu. Madalina si omul de afaceri au fost impreuna 2 ani, din 2009 pana in 2011. 

In 2011, Madalina a fost surprinsa de paparazii in compania lui Leonardo DiCaprio. Numele ei a aparut pe rand legata de alti barbati celebri printre care Adrien Brody, Lewis Hamilton sau Philipp Pleine. Modelul s-a iubit si cu Gerald Butler pe care l-a adus si in Romania. 

Madalina si Matei Stratan sunt impreuna din iunie anul trecut. Proaspatul tatic este avocat si detine impreuna cu familia lui proprietati prin toata lumea , un parc auto cu masini de sute de mii de euro si un iaht in Grecia. Se pare ca Madalina a ramas insarcinata inca de la inceputul relatiei cu Matei. Madalina a nascut o fetita luni, pe 3 aprilie. 
 

 

❤️????

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) pe

related posts

Modifică setările cookies