A avut parte de o surpriza uriasa cand s-a uitat in oglinda. Gina Pistol nu s-a recunoscut dupa doua ore de machiat si coafat


Gina Pistol s-a lasat pe mana hair stylistilor si a specialistilor in make up si a avut parte de o supriza uriasa. Vedeta a suferit o transformare radicala: a devenit "Craiasa Zapezii".


 

Gina Pistol a primit un cadou in avans de ziua ei: a fost transformata in Craiasa Zapezii de hair stylist-ul Adrian Perjovschi si de make-up artistul Cristina Barsan.

“Pe 9 decembrie este ziua mea si am primit cu bucurie acest cadou. M-am simtit minunat. Iar accesoriile, rochia diafana de la Irenka, m-au ajutat sa intru cat mai bine in pielea personajului”, marturiseste Gina Pistol.

Adrian Perjovschi si Cristina Barsan au lucrat in paralel timp de doua ore: “I-am propus Ginei sa interpreteze acest personaj tocmai pentru ca este nascuta iarna, am vrut sa ii fac un mic cadou. Special pentru aceasta transformare si pentru cele ce vor urma am achizitionat produse de la magazinele de efecte speciale din Los Angeles. Suntem foarte incantati de rezultat, Gina arata uimitor”, spune hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

“Pentru crearea look-ului inghetat am folosit fard gras de culoare argintie, mult pigment si bineinteles, gheata falsa”, adauga make-up artistul Cristina Barsan. 

FULLSCREEN
Nici ea nu s-a recunoscut in oglinda. Gina Pistolol transformata in "Craiasa Zapezii" dupa doua ore de machiat si coafat
  • /


related posts