A purtat una dintre cele mai frumoase rochii de la Oscauri, dar a trait un adevarat cosmar: "Am avut un atac de panica"


Jennifer Garner a fost in topul celor mai bine imbracate vedete de la Gala Premiilor Oscar, unde a pasit pe covorul rosu intr-o superba rochie neagra creata de Atelier Versace. Vedeta a fost in permanenta cu zambetul pe buze, asa ca putini au fost cei care au aflat de suferinta prin care a trecut.


In ciuda faptului ca rochia a fost special facuta pentru ea, vedeta a suferit pentru a arata perfect in ea. Motivul chinului? Se pare ca, dupa 3 nasteri, Jennifer Garner nu mai are deloc talie, asa ca cei care i-au facut rochia au trebuit sa creeze iluzia de talie folosind o structura din metal.

"Ce se intampla e ca iti muta organele de la locul lor. Practic, au venit doi barbati cu o surubelnita electrita si m-au bagat intr-un corset din metal... Avea coastele comprimate", i-a marturisit Garner lui Jimmy Fallon. "Senzatia este atat de intensa. Corsetul e din metal, iar oamenii aia imi strangeau coastele. Practic, mi-au schimbat pozitia ficatului", a spus actrita.

Jennifer Garner a stat cel putin patru ore in rochia buclucasa. "Am avut un atac de panica in coaste, era ca si cum aveam spasme musculare".

related posts

Modifică setările cookies