A batut un paparazzo pentru ea. Cum arata acum Lara Bingle Worthington, sotia starului din "Avatar"


Sam Worthington, starul din "Avatar", si modelul australian Lara Bingle formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood. Deveniti parinti in urma cu putin timp, cei doi au ales sa iasa pentru o vreme din lumina reflectoarelor.


Lara Bingle Worthinghton l-a cucerit pe Sam Worthington, starul din "Avatar", cu silueta ei perfecta si chipul angelic care au ajutat-o si sa devina celebra in lumea modei. Femeia in varsta de 28 de ani s-a casatorit in secret cu actorul controversat si, a refuzat sa faca vreun comentariu in privinta noului ei statut marital timp de cateva luni de zile.

Mai mult decat atat, cei doi au tinut secreta sarcina blondei si au confirmat-o abia cand nu au mai avut incotro, adica dupa ce micutul lor a venit pe lume.

Proaspat devenita mamica, Lara a marcat in urma cu putin timp prima aparitie publica dupa acest moment important al vietii ei, demonstrand ca nu degeaba este considerata una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood si ca poate nu degeaba Sam a luat la bataie un fotograf pentru a-i lua apararea.

In februarie 2013, starul din "Avatar" a fost arestat dupa ce s-a batut cu un fotograf pe motiv ca acesta a fost agresiv fata de Lara Bingle, care atunci ii era doar iubita. Adus in custodie politiei, actorul ar fi declarat ca tot ce a facut a fost sa o apere pe femeie de agresivitatea paparazzo-ului, potrivit The New York Daily News.

FULLSCREEN
A batut un paparazzo pentru ea. Cum arata acum Lara Bingle Worthington, sotia starului din "Avatar"
  • /

related posts