A confundat camera de hotel cu plaja. Vezi ipostazele incendiare in care a fost fotografiata o cunoscuta vedeta din Argentina


Dornica sa se relaxeze pentru cateva zile, un vedeta din Argentina a oferit un adevarat spectacol incendiar pe plajele din Miami.


VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII IN GALERIA FOTO!


Karina Jelinek a ridicat temperaturile din Florida, aparitiile sale din week-end fiind foarte provocatoare. Cu un corp perfect, bust impresionant, picioare lungi si tonifiate, vedeta de 32 de ani a incins atmosfera.


Imbracata in costume de baie sumare, cu slipuri tanga si sutiene minuscule, Karina a fost in centrul atentiei, prezenta sa neputand fii trecuta cu vederea de nimeni, mai ales de barbatii care roiau in jurul sau.Fie ca a ales combinatia de negru-roz, alb-negru sau complet negru, costumele de baie purtate de argentinianca au scos in evidenta toate atuurile fizice de care este foarte mandra.


In plus, gesturile sexy, chiar provocatoare au intregit spectacolul oferit de frumoasa bruneta, ea neavand nici o emotie in a se pipai pe posterior si a poza in ipostaze incendiare.


FULLSCREEN
A confundat camera de hotel cu plaja. Vezi ipostazele incendiare in care a fost fotografiata o cunoscuta vedeta din Argentina
  • /

related posts

Modifică setările cookies