A crescut vazand cu ochii, Suri, fiica lui Katie Holmes si Tom Cruise s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata


Suri a devenit vedeta fara voia ei inca de la o varsta frageda. Fiica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes a fost urmarita de paparazzi din primele luni de viata si a crescut sub ochii nostri, transformandu-se incetul cu incetul intr-o domnisorica.


Are 8 ani, dar seamana mai mult ca niciodata cu mamica ei celebra. Suri a fost surprinsa pe aeroportul JFK tinand in brate un rucsac plin de catelusi de plus si reactionand mult mai bine in prezenta paparazzilor, in comparatie cu multele alte dati in care acestia au iritat-o. 

Chiar daca are doar 8 ani, Suri constientizeaza semnificatia paparazzilor in viata ei si, de obicei, reactioneaza ca atare la vederea acestora. In repetate randuri ea si-a acoperit fata cu mainile si a incercat sa ajunga cat mai repede la masina sau sa se refugieze intr-o cladire, dorind sa scape de bliturile lor deranjante.

De data aceasta insa, fiica lui Katie si a lui Tom i-a ignorat pe paparazzi, concentrandu-se asupra ghiozdanelului cu jucarii si povestindu-i ceva mamei ei. Mai inalta ca de obicei si mai cuminte, Suri a demonstrat ca nu mai e chiar o fetita si ca, odata cu inaintarea in varsta, devine mai cuminte si mai ascultatoare.

Invitata in cadrul emisiunii Ellen DeGeneres, actrita a dezvaluit ca s-a ingrozit cand a vazut pe lista lui Suri catre Mos Craciun trecut si un caine. In plus, mai vrea o zgarda roz cu sclipici pe care sa fie trecut numele animalului, cerinta pe care Holmes nu crede ca va putea sa o indeplineasca.

FULLSCREEN
A crescut vazand cu ochii, Suri, fiica lui Katie Holmes si Tom Cruise s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata
  • /


related posts