A cucerit internetul cu frumusețea ei și are doar 15 ani. Mulți spun că este un înger. Află cât câștigă din YouTube


Are doar 15 ani, dar deja se bucură de o popularitate incredibilă pe rețelele de socializare. Loren Gray are un canal de YouTube urmărit de peste 2 milioane de persoane, iar contul ei de Instagram a depășit 10 milioane de urmăritori.

Tag-uri: #Loren Gray

Loren și-a deschis canalul de YouTube cu doar 2 ani în urmă și, deși a postat în tot acest timp doar 30 de clipuri, se bucură de o popularitate incredibilă datorită frumuseții ei ireale.


 

*+:。.。goodmorning angels。.。:+*

A post shared by Loren Gray (@loren) on


 

te amo

A post shared by Loren Gray (@loren) on


Contul ei de Instagram numără peste 10 milioane de urmăritori și nici nu este de mirare, țînând cont că pe această platforma de socializare postează periodic fotografii în care pare o păpușă Barbie. Fiecare imagine atrage zeci de mii de comentarii în care fanii îi complimentează frumusețea: “ești ca un înger”, “arăți ca o păpușă” și “ești absolut superbă”.


 

@seventeenmx // available now ????????

A post shared by Loren Gray (@loren) on


 

ok last time srry

A post shared by Loren Gray (@loren) on


Deși are doar 15 ani, Loren știe deja să se machieze și acestea sunt cele mai urmărite clipuri de pe canalul ei de YouTube. Fiecare tutorial de acest gen atrage peste 2 milioane de vizualizări. Deși încă este minoră, Loren a reușit deja să facă avere din YouTube. Încasările ei anunale din această platforma depășesc suma de 91.000$.

Loren nu este doar frumoasă, are și ureche muzicală. Adolescenta a făcut un cover după piesa New Rules cântată de Dua Lipa și a fost vizualizat de peste 6 milioane de ori.related posts