O tanara de pe internet a lansat un nou trend cu sprancenele ei stufoase. Toti sunt uimiti de infatisarea ei!


Sprancenele subtiri nu mai sunt in trend si au fost treptat inlocuite in preferintele femeilor cu cele naturale si groase. 


Totusi, sprancenele unite incep si ele sa faca furori pe internet, iar asta o demonstreaza Sophia Hadjipanteli, o tanara cu origini grecesti si cipriote, care a devenit celebra dupa ce a decis sa nu se mai penseze. Desi este blonda natural, Sophia a ales sa isi vopseasca sprancenele, sa le faca negre si astfel sa le evidentieze si mai mult. Multi dintre cei care ajung pe contul ei de Instagram o critica pentru alegerile ei, dar si mai multi (peste 60.000 mai exact!) considera ca este speciala, de o frumusete rara.
 


 

If you haven't already it would mean so much to me if you subscribed to my YouTube channel! Link is in my bio! ????

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on
Sophia a declarat: “Eu chiar cred ca fata mea arata mai bine asa. Altii nu sunt de aceeasi parere cu mine, dar nu ma deranjeaza. Am sprancenele unite pentru ca asa vreau, este alegerea mea”.

Cum era de asteptat, multi o aseamana cu celebra Frida Kahlo, iar Sophia le-a facut pe plac fanilor ei si s-a fotografiat in stilul caracteristic al pictoritei mexicane, despre care spune ca a admirat-o mereu si considera ca era foarte frumoasa.
 In cee ace priveste ingrijirea sprancenelor ei, Sophia a marturisit ca le da cu ulei de ricin in fiecare seara “chiar ma ajuta, nu este un mit” si ocazional le vopseste, astfel incat sa nu se vada ca sunt blonde.

related posts

Modifică setările cookies