A dansat complet dezbracata pe balcon, in vazul vecinilor! Fotografia care a facut-o de ras pe net pe fosta membra a trupei Spice Girls


Una dintre membrele trupei Spice Girls, cunoscuta in presa britanica drept excentrica si autoare a unor gesturi uneori bizare, si-a luat prin surprindere fanii de pe Twitter postand o fotografie si un mesaj care au starnit imediat reactii printre utilizatorii retelei sociale.


Melanie Brown, cunoscuta cel mai bine sub numele "Mel B" din Spice Girls, a postat vineri, pe contul ei Twitter, o fotografie de pe balconul resedintei, in care era vizibila doar de la bust in sus, in rest parand sa fie dezbracata si sa stea cu spatele spre casele vecinilor, razand.

Starul de 37 de ani a postat pe Twitter si mesajul: "Doamne, e atat de cald afara, imi vine sa-mi dau toate hainele jos si sa incep sa dansez hip-hop".

Profilul ei de pe Twitter, scrie Daily Mail, a fost imediat luat cu asalt de cererile fanilor de a pune in practica ideea anuntata. In 10 minute, a urmat fotografia, insotita de mesajul: "A trebuit s-o fac". Mel B a explicat ca a fost o provocare din partea unei alte membre a trupei pop si ca "fetele din nord trebuie sa accepte o provocare".

Imaginea a fost urmata de un nou mesaj din partea cantaretei: "Ma simt foarte, foarte eliberata acum. Le recomand cu tarie tuturor sa accepte provocarea de a dansa dezbracati", mai scrie Mediafax.

FULLSCREEN
A dansat complet dezbracata pe balcon, in vazul vecinilor! Fotografia care a facut-o de ras pe net pe fosta membra a trupei Spice Girls
  • /

related posts