A devenit faimoasa dupa ce s-a pozat in piscina lui Justin Bieber, iar acum este experta in poze topless


Sahara Ray a cunoscut celebritatea dupa ce si-a facut un selfie cu Justin Bieber in piscina artistului. De atunci, tanara a reusit sa stranga in jurul ei o comunitate de peste 1 milion de persoane. 


A fost nevoie de o singura poza cu Justin Bieber pentru a deveni faimoasa. Aceasta este povestea Saharei Ray, o tanara de 24 de ani din Australia care a ajuns sa fie urmarita de 1,3 milioane de persoane pe Instagram.  


 

????‍♀️

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on


 

Winter in Los Angeles????????‍♀️ @sahararayswim

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on


Multi au speculat apoi ca intre ea si Justin ar fi fost si o poveste de iubire, iar aceste zvonuri nu au facut altceva decat sa ii sporeasca popularitatea tinerei blonde, care isi castiga existenta facand costume de baie. Sahara nu are nevoie de modele pentru a-si promova creatiile. Tanara in varsta de 24 de ani obisnuieste sa pozeze adesea in costume de baie sau in tinute sumare, iar specialitatea ei au devenit fotografiile topless, care atrag in medie 50.000 de like-uri.


 

hurricane

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on


 

No filter. Vibes tho

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on


In cea mai recenta fotografie postata pe contul ei de Instagram, Sahara apare pe o plaja si este imbracata intr-un maiou verde transparent si nu poarta nimic de dedesubt, astfel ca i se vad sanii. Aceasta este una dintre cele mai apreciate imagini cu Sahara, avand peste 93.000 like-uri.

related posts

Modifică setările cookies