A devenit faimoasa dupa ce si-a aratat accidental sanii. Acum este urmarita de 1.5 milioane de persoane pe Instagram


Sofia Jamora a devenit cunoscut in 2017, dupa ce a suferit un accident vestimentar in cadrul unei prezentari de moda cu costume de baie. Clipul in care i se vad sanii a devenit viral si, de atunci, tanara a reusit sa atranga in jurul ei o comunitate de peste 1.5 milioane de persoane pe Instagram.


Sofia Jamora nu este un model cu o silueta androgina. Ba din contra, tanara reuseste sa atraga atentia cu formele ei voluptoase si, chiar daca nu prezinta pentru case de moda celebre, are un numar impresionant de admiratori pe retelele de socializare.


 

12 more days ???? @fashionnova

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on


 

#SofxLolli @lolliswim

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on


Fiecare fotografie postata de frumoasa blonda atrage peste 140.000 de like-uri, iar complimentele sunt cu sutele: “esti perfecta din cap pana in picioare”, “corpul tau pare ireal”, “as omori ca sa am un corp ca al tau”, “esti nebunesc de frumoasa”, “nimeni nu reuseste sa te egaleze in frumusete”.


 

On a boat In @gooseberry.seaside by @gooseberryintimates

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on


Succesul Sofiei pare sa fi fost predestinat. Tanara in varsta de 20 de ani s-a nascut in Calabasas, California, la fel ca Justin Bieber si Kim Kardashian. related posts