A devenit o femeie fatala in toata regula, la doar un an de cand Justin Bieber a facut-o vedeta. Cum arata Wolfie Cindy


Cindy Kimberly, sau "Wolfie Cindy", asa cum isi spune pe retelele de socializare, a devenit o senzatie a internetului dupa ce Justin Bieber a distribuit o poza cu ea pe Instagram. In varsta de numai 17 ani, adolescenta eleva lucra ocazional ca babysitter, pentru 3 dolari pe ora, insa viata ei s-a scimbat complet.


A implinit 18 ani si arata ca o adevarata femeie sigura pe ea, multi asemanand-o cu frumuseti ca Adriana Lima sau Irina Shayk. Chiar daca Cindy a recunoscut ca ochii de care toata lumea era indragostita erau in realitate lentile de contact, tanara a adunat o multime de fani care ii admira frumusetea.

Frumoasa bruneta tine legatura cu prietenii sai virtuali si le ofera o gama larga de fotografii cu ea, unele mai sexy decat altele, Iar printre ultimele se numara si cateva in care apare si iubitul ei.

Desi s-a speculat ca ar fi avut o relatie cu Justin Bieber, cei doi nu au confirmat niciodata zvonurile. Cu toate acestea, se pare ca gusturile tinerei nu sunt departe de tipologia cantaretului, iubitul ei semanand destul de bine cu Bieber.

 

????☺️???? ????: @damon_baker @neelsvisser

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on


 

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on


 

backseat driver

A post shared by Neels Visser (@neelsvisser) on


"Cand am vazut ca Justin Bieber intreaba de mine, m-am emotionat, pentru ca sunt o mare fana a lui. Totul pare un vis. Justin mi-a schimbat viata", spune tanara in trecut. Cindy a semnat contracte cu diversi designeri si case de moda, iar transformarea sa este mai mult decat impresionanta.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

FULLSCREEN
A devenit o femeie fatala in toata regula, la doar un an de cand Justin Bieber a facut-o vedeta, Cum arata Wolfie Cindy
  • /

related posts