A devenit o tanara incantatoare. Cat de sexy e si cat de bine arata in costum de baie Khadija, fiica lui Jade din Clona


Toti si-o aduc aminte ca fetita adorabila din "Clona" care isi dorea mult aur de la viitorul sot. Din copila inocenta nu a mai ramas mare lucru, Carla Diaz - cea care a dat viata personajului - avand acum 27 de ani.


Se poate spune despre ea ca este unul dintre copiii-minune ai Braziliei intrucat s-a lansat in showbiz si a impresionat cu talentul ei muzical, intr-ale dansului si actoriei. Copil precoce, Carla Diaz a primit primele roluri de la doi ani.

Desi mai jucase in trecut in "Legaturi de familie", rolul Khadijei din "Clona" i-a adus faima internationala si a propulsat-o in topul celor mai bine platiti copii actori in Brazilia. Au urmat apoi, desigur, o multime de contracte, printre care si Sapte Femei si Sapte Pacate.

Cel mai important rol al ei de dupa "Clona" insa a fost cel din Rebelde, remake-ul telenovelei "Rebelde Way", care a fost preluat in Mexic, India, Spania, Portugalia si Chile. Rolul jucat de Carla este cel al lui Márcia Luz Maldonado, iar in 2014 a aparut in Milagres de Jesus si Plano Alto.

La 26 de ani, Diaz mizeaza acum pe calitatile fizice pentru a se face remarcata si pozeaza sexy. Ea si-a schimbat si look-ul, s-a vopsit blonda si si-a imbogatit garderoba cu haine mai provocatoare, bifand astfel toate cerintele de pe listele divelor din showbiz.

Tanara posteaza numeroase fotografii pe retelele de socializare, in marea majoritate a acestora aparand imbracata provocator.
 


 

Buenas noches!

A post shared by Carla Diaz (@carladiaz_) on


 

????

A post shared by Carla Diaz (@carladiaz_) onrelated posts

Modifică setările cookies