A facut senzatie cu rolul Minodorei din "Inima de Tigan". Vezi ce s-a intamplat cu actrta Doinita Oancea si ce face ea acum


Nu a existat roman care sa nu fi vazut cel putin un episod din "Inima de tigan”" o productie MediaPro Pictures care a revolutionat piata telenovelelor din Romania.


"Inima de tigan", serial pe care il puteti revedea pe postul acasa Tv in fiecare zi de la ora 20.30, spunea povestea Irinei (Andreea Ibacka) si a lui Codrut (Denis Stefan), doi tineri care apartin unor lumi diferite, dar care fac orice pentru a fi impreuna desi potrivit legilor tiganesti, lui Codrut ii este promisa Roza (Nicoleta Luciu).

Dupa un scenariu original, telenovela le-a prezentar telespectatorilor, in premiera in Romania intr-o productie de gen, o lume inspirata din realitatea cotidiana, construita minutios.

Din distributia productiei au facut parte cele mai importante nume ale cinematografiei romanesti: Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Carmen Tanase, Eugen Cristea, Vladimir Gaitan, Natasa Raab, Virginia Rogin, Eugenia Serban, Mihai Calin sau Dorel Visan.

Alaturi de ei si-au facut debutul si actori mai putin cunoscuti, care au ocupat rapid primele pozitii in topul preferintelor telespectatorilor, printre care si Doinita Oancea. Ea a interpretat rolul Minodorei, fiica adoptiva a familiei Potcovaru, al carui scop in viata era sa se marite si sa faca multi copii.

Ca parte a uneia dintre cele mai importante familii din serial, dupa incheierea filmarilor pentru "Inima de Tigan", Doinita a aparut si in urmatoarele proiecte care urmareau aventurile clanului Potcovaru: "Regina", "State de Romania" si "Mostenirea". Ce s-a intamplat insa cu ea dupa ce a incheiat filmarile pentru proiectele care i-au adus succesul?

Descurcareata, Doinita a pus bazele unei afaceri proprii: mai exact, si-a creat brandul Dilo’s, care produce si comercializeaza haine de inspiratie gipsy si punk, pe care le vinde la diferite targuri si pe pagina de Facebook a brandului.

In plus, Doinita Doinita face si opere de caritate. Daca anul trecut si-a propus sa ajute un baiat in varsta de 13 ani sa mearga la scoala prin vanzarea unor bratari, anul acesta ea a decis sa se implice in ajutarea Cameliei Rusu, a carei poveste v-am spus-o si noi saptamana trecuta.

Cu toate ca nu o mai vedem la fel de des pe micile ecrane deci, actrita din "Inima de tigan" este activa in plan profesional si pregateste de zor extinderea afacerii in care a investit peste 10.000 de euro.

Foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies