A facut show in tribune si nimeni nu s-a mai putut uita la meci. Blonda fatala din showbiz s-a dat in spectacol


Cea mai sexy blonda a momentului, modelul Charlotte McKinney, a transformat un banal meci de baschet intr-un spectacol sexy. Blonda s-a dat in spectacol in fata paparazzilor, asa ca a fost mai multa actiune in tribune decat pe teren ;)


Charlotte McKinney si-a facut "de lucru" in timpul unui meci de baschet din campionatul american. In loc sa fie atenta la meci, vedeta s-a straduit sa atraga atentia paparazzilor si sa dea bine in poze. Astfel, si-a luat atitudinea de "diva sexy", a pozat provocator, si-a etalat decolteul si si-a facut o multime de selfie-uri.

Charlotte a devenit celebra dupa ce a aparut in cateva reclame pentru branduri celebre, una dintre acestea fiind difuzata in pauza de la Super Bowl. De atunci s-a cuplat cu Scott Eastwood, iar in prezent se spune ca ar avea o relatie cu actorul  Stephen Dorff, desi nu au mai fost vazuti de ceva vreme impreuna.

Bustul de 32F care ar fi complet natural ii va oferi, cel mai probabil, o cariera promitatoare lui Charlotte, care are sanse sa le detroneze pe deja celebrele Kate Upton si Emily Ratajkowski din topul femeilor cu cel mai frumos bust natural din showbizul american. In urma cu cateva saptamani, tanara a declarat ca s-a saturat sa fie comparata cu Kate Upton: "Cred ca suntem doua persoane total diferite si avem cariere diferite".

related posts

Modifică setările cookies