A facut tot ce a putut ca sa aiba un asemenea fizic. A devenit femeie si acum le intrece pe multe in frumusete


Gigi Gorgeous, pe numele sau adevarat Gigi Loren Lazzarato si cunoscuta si ca Gregory Gorgeous, atrage atentia ori de cate ori apare in public. Iar asta pentru ca finalul transformarii sale in femeie este unul spectaculos. Gigi s epoate lauda ca intrece multe dive in frumusete, atat cu chipul pe care il are cat si cu corpul suplu si tonifiat.


Dupa ce a suferit numeroare transformari, a primit o multi de critici si a intampinat greutati pentru a ajunge sa arate ca in prezent, Gigi poate fi considerata o adevarata papusica a Hollywood-ului. 
 
Devenita celebra inca de pe vremea in care nu recunoscuse public faptul ca este transexual, Gigi are o multime de fani. Inca de cand a inceput sa publice pe canalul sau de Youtube tutoriale de make-up, fashion si lifestyle, dinainte de a se transforma in femeie, Gigi a inceput sa adune o multime de followeri, iar in prezent numarul lor se ridica la 290 000 000.

Gigi a fost fotografiata in timp ce purta o masca de Halloween, cu chipul unui robot, iar imaginile nu dau deloc de inteles ca blonda ar fi aratat vreodata altfel decat ca o femeie adevarata, frumoasa.

"Jur ca este perfecta", i-a scris unul dintre dintre fanii sai de pe Instagram, la una dintre ultimele imagini postate: 

 

See u soon Orlando???????? Meet us at Pulse Nightclub at 11:30pm tonight????

A photo posted by GIGI GORGEOUS ???????? (@gigigorgeous) on

 

Vezi imagini cu Gigi dinainte de tranzitie, aici:
 

related posts

Modifică setările cookies