A facut un selfie perfect. Vezi cat de bine arata una dintre cele mai fotogenice femei din lume imediat dupa dus


Dupa ce a cucerit peste 850.000 de oameni cu pozele ei de pe Instagram, bruneta focoasa a reusit performanta de a face ceea ce multi doar viseaza: selfie-ul perfect. Si l-a facut imediar dupa dus.


Viki Odintcova este un nume pe care rusii isi recunosc imediat. Tanara este un celebru model de fitness care i-a impresionat pe domni cu pictorialele din revistele sexy, dar care a demonstrat ca are calitatile necesare pentru a cuceri pur si simplu internetul.

Fara prea mare promovare, Viki a reusit sa stranga peste 850.000 de admiratori pe Instagram si, drept multumire pentru faptul ca o urmaresc, ii recompenseaza adesea pe acestia cu fotografii incendiare, in care isi arate silueta fara cusur, dar si chipul de papusa. Talie de viespe, bust generos si posterior de brazilianca. Nici nu e de mirare ca e una din faoritele domnilor.

Backstage. Shooting day with Viki for Playboy from MAVRIN™ studios on Vimeo.

Dincolo de pozele in costum de baie, lenjerie intima sau rochii mulate, Viki adora sa-si faca selfie-uri si a reusit chiar sa obtina poza perfecta chiar dupa dus. Desi are un prosop in cap si este acoperita, frumusetea ei iese la iveala, asa cum vei vedea mai jos.

 

GM

related posts

Modifică setările cookies