A fost acuzata ca si-ar fi pus implanturi. Cum a evoluat bustul Selenei Gomez in ultimii ani. Imaginile care spun tot


A crescut pe micile ecrane, sub ochii a milioane de telespectatori. Dintr-o fetita inocenta si simpatica, Selena Gomez s-a transformat intr-o femeie in adevaratul sens al cuvantului, iar schimbarea prin care a trecut s-a vazut nu doar la nivel profesional, ci si la nivel fizic.


E una dintre cele mai de succes foste vedete Disney si se bucura in continuare de aceeasi popularitate pe care o avea si in perioada in care juca in serialele adolescentine. Singura schimbare? Fanii nu o mai percep ca pe o fetita adorabila, ci ca pe o femeie in toata regula.

Nu o data s-a intamplat insa ca admiratorii si jurnalistii sa sustina ca transformarea ei fizica a avut parte de "ajutor exterior" si ca bustul ei a fost modelat si marit pe masa esteticianului. Potrivit publicatiei americane "In Touch", vedeta ar fi apelat la implanturi cu silicon pentru a-si impulsiona cariera la Hollywood si pentru a primi roluri de adulti. 

Un medic estetician a declarat chiar ca: "Se pare ca Selena si-a facut implanturi cu silicon la sani. La ultimele ei apartii publice are un decolteu mult mai generos decat inainte". Daca sanii ei sunt naturali sau ca vedeta a apelat la o operatie estetica, ramane sa ne spui tu.

Iata cum a evoluat bustul ei de-a lungul anilor:

2006


2007


2008


2009


2010


2011


2012


2013


2014

related posts

Modifică setările cookies