A fost agresata de catre Cristian Boureanu, dar l-a iertat. Cine este iubita fostului politician: "Cristi vrea 3 copii!"


Iubita lui Cristian Boureanu a atras atentia tuturor publicatiilor din Romania, din cauza scandalului in care fostul politician a fost implicat. Retinut pentru 30 pentru ca a agresat doi politisti, Boureanu si-a varsat nervii si asupra tinerei cu care are o relatie de 2 ani. 


Laura Dinca era eleva la liceu cand l-a cunoscut pe Cristian Boureanu. Tanara din Constanta a fost sedusa rapid de farmecele fostului politician, care de-abia divortase de Valentina Pelinel. S-a zvonit ca inainte de relatia cu Boureanu, ea s-ar fi iubit si cu Catalin Botezatu. 

Cu 23 de ani mai tanara decat Boureanu, Laura facea cariera in modelling, inca de pe vremea cand era doar o adolescenta. S-a mutat la Bucuresti sa fie aproape de iubitul ei si a dat BAC-ul anul trecut, la un liceu din capitala. L-a luat cu media 6. 

"Ne intelegem foarte bine. Nu conteaza varsta. Imi doresc doi copii. Cristi isi doreste trei copii. Este un brabat gelos, este adevarat", declara anul trecut tanara in emisiunea La Maruta. 

Fotomodelul s-a specializat in preparatul culinar, adorat de Boureanu- sarmalele. Tanara trece des la cratita de dragul iubitului ei. "Este in stare sa manance chiar si 30 de sarmale pe zi", declara Laura, care posteaza frecvent  pe retelele de socializare imagini din bucatarie.


Deocamdata, Boureanu are dintii sparti si nu poate sa manance decat banane. Laura i-a dus in arest o sacosa mare plina cu fructe si legume. 


 

related posts