"A fost aproape sexy". Declaratiile neasteptate pe care Alicia Silverstone le-a facut dupa doi ani de la nasterea primului copil


In urma cu doi ani, Alicia Silverstone a adus pe lume primul copil in urma unui travaliu de 27 de ore.Desi nu a avut parte de cea mai simpla si usoara nastere, actrita a marturisit ca prima parte a travaliului nu a fost atat de rea. "Primele 14 ore aproape ca au fost chiar sexy. Hormonul Oxytocin a facut toata magia si m-am simtit minunat. Apoi din ce in ce mai minunat. Nu s-a incheiat asa cum am planuit, dar intreaga poveste spumoasa o gasiti in carte", a declarat starul din Clueless in cadrul unui interviu acordat la Live! With Kelly & Michael.


Actrita a lansat de curand o carte intitulata The Kind Mama pe care o descrie ca "un ghid practic care le incurajeaza pe femei sa aiba grija de fertilitate, sarcina si primele sase luni petrecute impreuna cu copilul".


Alicia Silverstone si Christopher Jarecki au devenit parinti in mai 2011, cand actrita l-a adus pe lume pe Bear Blue.


Deja obisnuita cu statutul de scriitoare, dupa ce a lansat cartea The Kind Diet, a declarat ca isi doreste inca un copil, insa a lasat sa se inteleaga ca inca nu a venit momentul potrivit. "Deocamdata ma bucur de ursuletul nostru. Vreau sa mai termin cateva lucruri", a explicat aceasta.


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies