"A fost degetul meu mijlociu dedicat tuturor criticilor". Ce replica taioasa le-a dat Kim celor care au desfiintat-o in timpul sarcinii


Daca in urma cu ceva timp a postat o fotografie intr-un costum de baie alb care i-a lasat la vedere zonele intime, acum vedeta explica care este atitudinea ei fata de cei care au facut-o grasa.


Numita grasa, obeza sau comparata chiar cu o balena pe vremea cand era insarcinata, Kim Kardashian a venit in emisiunea lui Jay Leno pentru a le raspunde cu aceeasi moneda rautaciosilor care nu au inteles ca s-a ingrasat pentru ca era insarcinata cu micuta North.

In varsta de 33 de ani, Kim a inceput sa apara din nou in public si, mai mult decat atat, sa se razbune intr-un fel simbolic pe cei care i-au adresat cuvinte jignitoare in perioada sarcinii.

"Chiar mi-au ranit sufletul", a declarat starul despre comentariile rautacioase pe care le-a primit. Invitata in platoul celebrului prezentator tv, Kim a declarat ca nu le poate adresa nimic mai mult criticilor ei decat degetul mijlociu.

"M-am ingrasat pentru ca am fost insarcinata si mi-a fost destul de greu sa citesc toate acele articole si sa aud acele cuvinte urate", a incheiat starul interventia in platou.

FULLSCREEN
"A fost degetul meu mijlociu dedicat tuturor criticilor". Ce replica taioasa le-a dat Kim celor care au desfiintat-o in timpul sarcinii
  • /

related posts