A fost facut topul celor mai "profitabili" actori din 2016. Cine a adus sume colosale producatorilor, in acest an


A fost facut topul cel mai profitabili actori, iar sumele pe care celebritatile le-au adus producatorilor sunt colosale.


Primul in topul Forbes este Chris Evans, actorul din "Captain America" fiind numit "cel mai profitabil" pentru al doilea an la rand. Conform site-ului, la fiecare dolar castigat de Evans, casa de productie primeste 135.80$.

"Captain America: Civil War" a adus profituri uriase, adunand peste 1 bilion de dolari in box office.'

Pe locul doi se afla Chris Pratt, care cucereste Cetatea Filmului pe zi ce trece, iar suma adusa producatorilor este de 125.40$ la fiecare dolar castigat de actor.

Lista continua cu Scarlett Johnasson, cu 88.60$ la fiecare dolar castigat, iar rolul "Vaduvei Negre" din Avengers pare ca i-a adus succesul. 

Locul 4 apartine Milei Kunis, iar Vin Diesel, cel mai bine platit actor al anului 2016, se afla pe locul 5, sumele castigate de el nereusind sa il plaseze pe primul loc si in veniturile aduse caselor de productie.

Actori cu renume nu au reusit sa ajunga in fruntea listei, iar nume precum Jhonny Depp, Will Smith si Channing Tatum au adus  doar cate 2.80$, 5$ si 6$ la fiecare dolar castigat de ei.

FULLSCREEN
A fost facut topul celor mai "profitabili" actori din 2016. Cine a adus sume colosale producatorilor, in acest an
  • /

related posts

Modifică setările cookies