A fost inclusa in lista celor mai apreciate modele plus-size, iar asta a infuriat-o. Cum a reactionat vedeta


Amy Schumer a fost inclusa, alaturi de Melissa McCarthy, Adele si Ashley Graham, pe lista celebritatilor plus-size care reusesc sa arate foarte bine. Cu toate acestea, actrita nu a reactionat deloc bine.


Amy a fost deranjata de articolul pe care cei de la Glamour l-au publicat si chiar a tinut sa le atraga atentia acestora, intr-un mod public. Vedeta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj, afirmand ca echipa Glamour nu a contactato pentru a verifica daca este de acord sa fie numita "plus-size".

In varsta de 34 de ani, Amy Schumer a spus despre articolul care a deranjat-o ca trimite un mesaj gresit tinerelor, conform Daily Mail.

"Nu cred ca este ceva rau in a fi plus-size. Femei frumoase si sanatoase. Plus-size este considerata marimea 16 in America. Eu sunt undeva intre marimile 6 si 8. Fete tinere vad corpul meu si se gandesc ca asta inseamna sa fii plus-size. Ce ganduri aveti? Ale mele nu sunt deloc glamour.", a scris Amy langa imaginea pe care a postat-o.


Artista a mai spus si ca fotografia pe care revista a folosit-o este una mai veche, pe care acestia au refolosit-o.

Raspunsul din partea publicatiei nu a intarziat sa apara: "Editia nu o arata ca pe o persoana plus-size. Ne cerem scuze daca am ofensat-o, in orice fel."

Amy Schumer este  actrita, comediant, scriitoare si producator si este cunoscuta pentru faptul ca de fiecare data glumeste pe seama faptului ca nu se incadreaza in tiparele de frumusete ale Hollywood-ului: "Smoothie la mic-dejun. Iar la pranz, un jurnal despre smoothie-ul pe care l-ai baut la micul dejun! Acesta e secretul de la Hollywood. Nu mancati!", a spus vedeta in trecut

related posts

Modifică setările cookies