A fost la un pas sa arate mai mult decat si-ar fi dorit. Ce a patit Sarah Hyland la un eveniment


Sarah Hyland este cunoscuta pentru rolul lui Haley Dunphy din Modern Family, insa in paralel isi consolideaza cariera si datorita rolurilor pe care le are in diferite filme.

Tag-uri: #Sarah Hyland

In prezent, actrita de 24 de ani se afla in turneu de promovare a celui mai recent film in care apare, See You in Valhalla, in care joaca alaturi de Steve Howey, Odeya Rush si Jake McDorman.

La premiera productiei, starul din Modern Family a purtat o rochie din dantela alb, cu fusta in forma de lalea, cu broderie neagra, partea superioara fiind destul de transparenta, care i-a creat cateva probleme la un moment dat, cand a fost nevoita sa-si acopere bustul cu mainile.

La evenimentul care a avut loc la ArcLight Theatre din Hollywood, Sarah Hyland a fost sustinuta si de colegii din serial, Julie Bowen si Nolan Gould, dar si de iubitul ei, Dominic Sherwood. 

Intr-un interviu acordat pentru Seventeen, actrita a marturisit ca rolul din Modern Family reprezinta "cel mai bun job pe care l-a avut in cei 20 de ani de cariera. Sunt fericita sa fac ceva ce-mi place".

FULLSCREEN
A fost la un pas sa arate mai mult decat si-ar fi dorit. Ce a patit Sarah Hyland la un eveniment
  • /

related posts