A fost mai tare ca Pamela Anderson la vremea ei, dar timpul nu a iertat-o! Cat s-a schimbat sexy actrita Bo Derek, cea care a facut senzatie in "Tarzan"


In anii ’80, nu exista barbat in aceasta lume care sa nu fi vazut macar o data celebrul afis al lui Bo Derek imbracata intr-un costum de baie auriu si cu parul impletit in mici codite africane. O adevarata Pamela Anderson a vremii respective, vedeta a intrat insa intr-un con de umbra si, pe masura ce a imbatranit, ea pierdut atentia publicului.


Bo Derek este o actrita de origine americana care a devenit celebra datorita rolurilor din “Tarzan, Omul Maimuta” si “10”.

Ramasa in istoria cinematografiei drept una dintre vedetele care a fost nominalizata de cele mai multe ori la premiile “Zmeura de Aur”, Bo a compensat lipsa adevaratului talent actoricesc cu un corp de senzatie, care a facut-o practic celebra in intreaga lume.

Protagonista a unor pictoriale Playboy si a zeci de alte sesiuni foto care ii puneau in evidenta calitatile fizice de necontestat, Bo a inceput sa iasa din lumina reflectoarelor pe masura ce a inaintat in varsta insa, ea nemaiputand sa ofere publicului ceea ce isi dorea: o silueta perfecta, aproape dezgolita si o atitudine care emana sexualitate prin fiecare por.

Acum, la 56 de ani, Derek inca se straduieste sa isi recapete cariera demult pierduta si apare ocazional in roluri episodice sau documentare. Incercarile ei nu au intotdeauna succes, insa de dragul vremurilor apuse, ea este invitata la tot felul de evenimente mondene.

Cu un chip vizibil imbatranit si o silueta pe care nu o mai lasa la fel de descoperita cum o facea candva, Bo nu impresioneaza.

Jane a lui Tarzan a ramas doar o amintirie si o fantezie a barbatilor deci, desi trebuie sa recunoastem ca Derek ar fi putut imbatrani mult mai urat.

Voi ce ziceti? Ati vazut-o in Tarzan? Credeti ca arata decent pentru varsta ei?

FULLSCREEN
A fost mai tare ca Pamela Anderson la vremea ei, dar timpul nu a iertat-o! Cat s-a schimbat sexy actrita Bo Derek, cea care a facut senzatie in "Tarzan"
  • /

related posts