A fost măritată cu Sylvester Stallone, l-a înșelat cu Schwarzenegger și a făcut al cincilea copil la 54 de ani. Cine este Brigitte Nielsen


Brigitte Nielsen, fost model și actriță din anii `80, și-a trăit intens viața. Vedeta a fost căsătorită de patru ori, are deja patru băieți și tocmai a născut o fetiță, al cincilea copil, la 54 de ani!


6 ani mai tânăr decât ea, și  în luna mai a anunțat pe contul ei de Instagram că ar fi din nou însărcinată. În dreptul imaginii în care stă cu mâinile pe burtă, Brigitte a scris: “familia se mărește”. După nici o luna, vedeta a adus pe lume prima ei fetiță, căreia îi va pune numele Frida.


 

Zucchero - Black Cat tour..... Amazing! #zucchero #blackcat

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on


 

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on


Viața personală a fostului model a fost una tumultoasă. Ea a mai fost căsătorită de patru ori și are deja patru băieți: Julian (34 ani), Killian (28 ani), Douglas (25 ani) şi Raoul (23 ani). Printre soții ei se numără și Sylvester Stallone, cu care a avut un mariaj de doar 18 luni, din decembrie 1985 până în iulie 1987.


 

Btw...my boys ????#mothersday #family #life #brigittenielsen

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) onPrintre bărbații care s-au îndrăgostit de ea s-a numărat și Arnold Schwarzenegger, care în autobiografia sa, “Total Recall: My Unbelievably True Life Story”, a mărturisit că a avut o aventură cu Brigitte Nielsen. Se pare că relația celor doi s-a consumat în 1985, atunci când au filmat împreună producția “Red Sonja”. La vremea respectivă, Brigitte era căsătorită cu Sylvester Stallon, iar Arnold avea o relație cu Maria Shriver, cu care s-a și căsătorit un an mai târziu, dar de care a divorțat anul trecut.

Oana Zidaru

related posts

Modifică setările cookies