A fost Miss, dar acum are 4 copii si intampina prejudecati. Cum s-a pozat femeia la o saptamana de la a patra nastere


Danielle Lloyd a fost Miss Anglia, in 2004 si Miss Marea Britanie in 2006, dar a devenit cu adevarat cunoscuta in momentul in care a pozat pentru cea mai renumita revista pentru barbati. I-a fost retras titlul de miss, iar acum, 11 ani si 4 copii mai tarziu, frumoasa bruneta se lupta cu prejudecatilor femeilor de pe internet.


Modelul a fost sotia fotbalistului englez Jamie O'Hara, de care a divortat, insa, dupa ce femeia a aflat ca fusese inselata de mai multe ori, cu mai multe femei, chiar la putina vreme dupa ce s-au casatorit.  Fostul fotbalist de la Tottenham traieste intens: a fost implicat intr-un divort urat si in tot felul de escapade amoroase care au facut deliciul presei de scandal din Marea Britanie.

Intre timp, Danielle apare si ea in paginile tabloidelor, in special din cauza procesului de custodie in care se afla cu O'Hara. Bruneta relateaza constantm pe internet, momente si intamplari din viata ei personala si din relatia pe care o are cu Michael O'Neill. Ce doi tocmai au urat bun venit unui baietel, iar Danielle se confrunta cu probleme din cauza ca trupul ei ar fi suferit modificari in urma celor 4 sarcini si nasteri avute.

 

There's been a lot in the press this week about what mums who have recently given birth are 'supposed' to look like. I had my baby one week ago, and this is me. Simply me. I've had no time to go to the gym or diet in a week, of course I've been with my newborn. But should I really be ashamed of how I look for fear of judgement? Carrying a few extra pounds, or not - breast-feeding or bottle-feeding. Aren't we just all sick of judging each other? Whether you're Cheryl, Chanelle Hayes or Serena Williams - should any of us even be worrying about what people think of our bodies after bringing a new life into the world? We're all on a journey, all doing our best, and all have imperfections. I've had four children and I'd never dream of sneering at another mum's body. Let's all start focusing on what's REALLY important, looking after our kids - and focussing on our families rather than our bodies.????????‍♀️????????

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on
,,Nu am avut timp sa merg la sala, sau sa tin dieta intr-o saptamana, desigur ca mi-am petrecut timpul cu nou-nascutul. Dar ar trebui sa ma rusinez cu modul in care arat, de frica prejudecatilor? Cu kilograme in plus sau nu, alaptand sau hrandind bebelusul cu lapte praf. Nu suntem cu totii satui sa ne judecam intre noi? Indiferent ca esti Cheryl, Chanelle Hayes sau Serena Williams, ar trebui ca oricare dintre noi sa se ingijoreze de ce cred ceilalti despre corpurile noastre dupa ce aducem o viata noua pe lume? Suntem toti intr-o calatori, toate facem ce stim mai bine, toate avem imperfectiuni. Am 4 copii si nu visez sa glumesc pe seama altei mame si a corpului ei.", a scris femeia in dreptul fotografiei ei, in care arata exemplar.
 
Danielle mai are inca 3 fii, Archie, de 6 ani, Harry, de 5 si George, de 3.

Tu ce parere ai despre mesajul ei? Spune-ne in sectiunea de comentarii de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies