A fost umilita cand i-au retras titlul de Miss Univers si l-au dat alteia.Miss Columbia, superba la un an de la incident


Ariadna Gutierrez a intrat in istoria Miss Univers, in momentul in care in 2015 a fost incoronata Miss Univers, ca apoi, cateva momente mai tarziu, sa i se retraga coroana si sa i se ofere reprezentantei Miss Filipine, Pia Alonso.


In varsta de 23 de ani, Ariadna s-a bucurat de un val de simpatie dupa momentul despre care a declarat ca a umilit-o. Miss Columbia a spus atunci ca se considera adevarata castigatoare a concursului Miss Univers si multi i-au dat dreptate. 

In ultimul an columbianca a profitat de popularitatea obtinuta in urma Miss Univers si si-a facut intrarea in lumea mondena, in special cea sud-americana. Ariadna a facut senzatie la Latin Grammy Awards, in emisiuni tv sau la premiere internationale de film.

Superba columbianca si-a facut chiar debutul in lumea filmului, aparand alaturi de Vin Diesel in XXX- The Return of Xander Cage.

La cea mai recenta emisiune tv la care si-a facut aparitia, Despierta America, Ariadna a fost superba intr-un outfit in doua piese portocaliu, cu abdomenul la vedere.

related posts

Modifică setările cookies