A fost una dintre cele mai frumoase fotomodele din lume, apoi s-a ingrasat si a devenit de nerecunoscut. Vezi cum arata astazi Tyra Banks in bikini


Greutatea ei a fluctuat considerabil de-a lungul ultimilor 6 ani, dar astazi, la 38 de ani, Tyra arata excelent in costum de baie.


Gazda emisiunii “America’s Next Top Model” pare a fi in forma maxima, dupa cum demonstreaza si imaginea de mai jos, pe care a postat-o pe contul ei de Twitter saptamana aceasta.

“Va provoc la un concurs de frunti inalte. Stiti ca o sa castig din start.”, a glumit fostul model in explicatia pozei.

Tyra a fost aspru criticata de tabloide, in 2006, cand a aparut poza de mai jos, in care silueta modelului se schimbase complet din cauza kilogramelor in plus.

Desi Tyra si-a recuperat silueta, cu mult sport si o dieta saraca in grasimi, mai nou, vedeta a spus ca si-a propus sa ajute tinerele femei sa-si accepte imperfectiunile fizice.

“Asta sunt eu! Sunt Tyra Banks si am celulita!” a spus ea revistei “US Weekly” luna trecuta. “Recunosc asta ca parte din ceea ce ma face unica.”

“Principala mea misiune este sa ajut fetele sa-si descopere frumusetea interioara si exterioara si sa aiba incredere in sine.”, a mai spus prezentatoarea TV.


 

related posts

Modifică setările cookies