A fost unul dintre cei mai ravniti barbati din showbiz, dar nimeni nu stie cum arata sotia lui. Vezi imagini cu partenera lui Doru de la Deep Central


S-a inscris la concursul "Popstars" pentru a demonstra ca poate deveni urmatorul superstar al Romaniei. Dupa ce au trecut cu brio de fiecare saptamana, Doru Todorut a ajuns in finala si a format trupa dupa care suspinau toate fetele la vreme respectiva: Bliss.


Desi formatia era formata din patru membri, Doru Todorut a ramas cel mai activ , el ramanand in atentia fanilor chiar si dupa destramarea trupei. Ca actor, el a aparut in prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea".Ca muzician, a format trupa Deep Central si a lansat alaturi de George Calin, fost membru al trupei Demmo, hit-uri precum "Cry It Away", "Russian Girl", "In Love", "Music makes me free", "Cocaine" si "My beautiful one".

Doru a participat si la competitia "Dansez pentru tine", sezonul 8, insa chiar si cu toata mediatizarea de care a beneficiat si inca beneficiaza, el si-a tinut sotia departe de ochii presei si a aparut rareori alaturi de ea la evenimente mondene.

Roxana i-a devenit sotie solistului Deep Central in anul 1998 si i-a daruit prima fetita in anul 2009. Mai apoi, a urmat un scandal al infidelitatii si o cerere de divort, care nu s-a finalizat insa. Solistul s-a reampacat cu Roxana pe treptele tribunalului din Timisoara cu doua saptamani inainte de termenul separarii si a incercat sa o recucereasca pe aceasta printr-o excursie la Paris, unde au plecat imediat dupa impacare.

Desi recunoastea ca nu i-a fost deloc usor, Doru spunea la vremea respectiva ca ziarele s-au grabit sa faca afirmatii categorice atunci cand au aparut primele zvonuri despre divort. In realitate, sustinea artistul, el si sotia sa lasasera tot timpul o portita deschisa spre impacare, iar excursia la Paris nu a facut decat sa consolideze aceasta revenire la ganduri mai bune.

Dupa intoarcerea in tara, Roxana si Doru au anuntat ca asteapta sa devina din nou parinti, iar in luna noiembrie a anului trecut ei au urat bun venit gemenelor care le-au marit familia.

Ce parere ai despre sotia lui Doru Todorut de la Deep Central? Se potrivesc cei doi? Iti place cum arata?

related posts

Modifică setările cookies