A fost unul dintre cele mai hot supermodele ale anilor '90, dar acum arata ASA. Prin ce drame si stari depresive a trecut un fost ingeras Victoria's Secret


A fost unul dintre celebrele supermodele ale anilor '90, alaturi de Tyra Banks, Cindy Crawford sau Claudia Schiffer. Insa in tara sa natala, Olanda, a ramas cunoscuta mai mult pentru manifestarile sale ciudate din ultimul timp: starile depresive si incercarile de sinucidere.


Karen Mulder a defilat pentru marii designeri alaturi de Kate Moss, Naomi Capbell sau Cindy Crawford, a aparut pe copertele celor mai apreciate reviste de fashion si a facut parte din elita ingerasilor Victoria's Secret. La un moment dat se zvonea ca ajunsese sa castige in jur de 15.000 de dolari intr-o singura zi.

Foto: Karen Mulder, prima din stanga, alaturi de supermodelele anilor '90

Karen Mulder si-a incheiat cariera de model in 2000, moment in care a intrat intr-un con de umbra. Atunci au inceput si starile ei depresive.

In 2001, in timpul inregistrarii unei emisiuni cu public, Karen a declarat ca mai multi directori de la fosta sa agentie de modelling, dar si printul Albert de Monaco, au incercat sa o violeze! Mai mult, a spus ca propriul tata a hipnotizat-o la varsta de 2 ani si a violat-o. Producatorii emisiunii au refuzat sa difuzeze emisiunea, motivand ca vedeta este instabila psihic. Mai mult, emisiunea a fost stearsa definitiv.

Foto: Karen Mulder, martie 2013

Cateva zile mai tarziu, Karen Mulder si-a repetat declaratiile pentro o revista. La doar cateva ore de la aparitia interviului, sora sa a internat-o intr-o institutie specializata, unde a fost tratata pentru depresie, anxietate si stari delirante. Se spune ca factura a fost platita de presedintele Elite models, Gerard Marie, un fost prieten al lui Karen si unul dintre cei pe care i-a acuzat de viol. Asta s-a intamplat dupa ce BBC a difuzat un material filmat cu camera ascunsa, in care Gerard Marie ii oferea 300 de lire unei tinere model minora si in care se lauda cu cate modele s-a culcat in acel an.

Foto: Karen Mulder, martie 2013

In decembrie 2002 Karen Mulder a intrat in coma in urma unei supradoze cu somnifere, in incercarea de a se sinucide.

Din 2004, Karen a reusit sa ii gaseasca un echilibru interior: si-a reluat cariera in modelling si muzica si a dat nastere unei fetite. Totusi, in 2009, a fost arestata pentru ca si-a amenintat chirurgul plastician cu moartea. De atunci, Karen a reusit sa stea departe de scandaluri, ocupandu-se mai mult de crestea fiicei sale. 

related posts

Modifică setările cookies