A fost vedeta de telenovele, dar acum nu mai stii nimic de ea. Ce s-a intamplat cu creata frumoasa din "Daria, iubirea mea"


"Daria, iubirea mea" este una dintre super-productiile romanesti care a facut furori in anul 2006, cand o tanara actrita nascuta in Republica Moldova promitea sa devina o vedeta de telenovela la fel de mare ca Adela Popescu.


Victoria Raileanu, cea care interpreta rolul Dariei, era o tanara studenta a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica ce isi facea inca un nume in industrie, dar care impresiona prin talentul si aspectul ei fizic placut.

Victoria a dat in 2006 viata unei absolvente de liceu cu o fire sensibila, care a trait fara iubire si simte nevoia de a primi, dar si de a darui afectiune. Dariei nu-i displacea fie copilaroasa, dar stia si sa ia lucrurile in serios.

Fata era eleva a scolii de muzica, facuse balet, terminase liceul si facea un curs special la Opera in speranta ca va fi angajata ca solista. Pentru ca nu avea posibilitati, locuia in depozitul de carti al scolii de muzica.

Iubirea pe care o credea la inceput imposibila i-a deschis o noua lume, in care caracterul ei a fost pus la incercare, la fel ca si puterea de sacrificiu, de a lupta si de a nu se lasa infranta.

Victoria Raileanu a debutat ca actrita la varsta de 15 ani, pe scena Teatrului National Timisoara, in spectacolele We can dance, in regia Mihaelei Lichiardopol, iar apoi in Krumm regizat de Radu Afrim.

A absolvit UNATC din Bucuresti, iar pe parcursul celor trei ani de facultate a jucat in serialele Daria, iubirea mea si Doctori de mame. Putini stiu insa ca, desi nu a mai aparut pe micile ecrane, ea si-a facut debutul cinematografic in The Whistleblower in regia Larysei Kondracki alaturi de actori precum Rachel Weisz si Monica Bellucci.

Mai mult decat atat, ea apare intr-un proiect recent popular. Mai exact, face rolul personajului Emiliei din O luna in Thailanda, care reprezinta cel de-al doilea rol din cariera cinematografica.

Victoria a ramas, deci, prezenta in lumea filmului, si promite sa aiba o cariera stralucita. V-ar placea sa o mai vedeti in telenovele sau seriale?

related posts

Modifică setările cookies