A frant inimile a milioane de femei, in cele mai frumoase telenovele. Cum arata Fernando Colunga in ultimul sau rol


Fernando Colunga este unul dintre actorii care au facut o multime de femei sa suspine in fata televizoarelor. In roluri alaturi de femei fatale precum Thalia sau Gabriela Spanic, Colunga a reusit sa isi tina fanii cu ochii lipiti de ecrane, in special atunci cand vine vorba despre scenele romantice pe care le-a jucat.


Cei de la peru.com au facut insa o lista  a lucrurilor pe care majoritatea fanilor lui Fernando nu le stiu despre el.

1. Actorul este atat de atent ca viata sa privata sa nu fie discutata in presa, inca s-a ajuns chiar la zvonuir care spun ca este gay. Cu toate acestea, Fernando refuza sa discute despre intimitatea sa si chiar a afirmat in trecut ca se simte impresionat de faptul ca oamenii ii acorda atat de mult timp, vorbind despre el.

2. Inainte de a deveni actor, Colunga a lucrat ca dublura a lui Eduardo Yanez.  Actorul a detinut o fierarie, a lucrat ca barman si planuia sa devina inginer. "Mereu am foat tentat sa devin actor, dar nu m-am dus direct la Televisa", a declarat Fernando. In 1988 a devenit dublura lui Yanez in "Dulce Desafio" si doi ani mai tarziu s-a inscris la Centrul de Educatie Artistica, dand startul carierei de actor.

3. Prima telenovela in care a avut rolul principal a fost "Sarmana Maria", alaturi de Thalia, in care a jucat roului lui Luis Fernando de la Vega, un putsi bogat care se indragosteste de Maria. Rolul i-a adus un rel succes si a fost urmat de cele in filme ca "Esmeralda", "Amor Real", "Uzurpadoarea" si multe altele.

4. Nu a avut roluri negative timp de 25 de ani. Incepand cu a doau partea a anului trecut, Fernando a inceput sa apara in rolul lui "Eladio Gomez", un barbat violent, gelos si infidel, casatorit cu "Julia", jucata de Susana Gonzalez.

Desi schimbarile venite odata cu varsta sunt vizibile, putem spune ca Fernando va mai cuceri multe inimi in randurile fanelor sale.


Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • A frant inimile a milioane de femei, in cele mai frumoase telenovele. Cum arata Fernando Colunga in ultimul sau rol
Modifică setările cookies