Fiica lui Adi Minune a fugit cu un baiat la 16 ani, dar acum s-a indragostit de regizorul preferat al vedetelor


Fiica lui Adi Minune reuseste sa fie in atentia presei prin tot ceea ce face. Cand avea 16 ani a fugit de acasa cu un baiat, fara sa se gandeasca prea mult la viitorul ei. Totusi, pe masura ce a inaintat in varsta, a ales sa isi faca o cariera in muzica, sa faca o facultate si, in cele din urma, s-a indragostit si de un baiat mult mai potrivit pentru ea, relatie cu care este de acord si Adi Minune.


Carmen Simionescu sau, altfel spun, Karmen, asa cum se promoveaza ca artista, infloreste de la an la an. Ajunsa la 19 ani, fiica lui Adi Minune se iubeste cu Bogdan Daragiu, un regizor de videoclipuri de 25 de ani cu care au lucrat vedete precum Inna, Delia sau Antonia.


 

My beautiful soul... @karmen

A post shared by BOGDAN DARAGIU (@daragiuuu) on


 

We

A post shared by BOGDAN DARAGIU (@daragiuuu) on


Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, daca este sa ne luam dupa fotografiile pe care regizorul le posteaza pe contul lui de Instagram. Tot pe aceasta platforma de socilizare, Bogdan ii face delcaratii de iubire, o alinta si ii spune “sufletul meu” sau “sufletul meu frumos”, ii marturiseste ca o iubeste din ce in ce mai mult si ca ea este totul pentru el.


 

#We @karmen

A post shared by BOGDAN DARAGIU (@daragiuuu) on


 

Happy Birthday Beautiful Soul ________________________________________________ #LoveYouMoreAndMore @karmensimionescu

A post shared by BOGDAN DARAGIU (@daragiuuu) on


Nici nu este de mirare ca regizorul s-a indragostit nebuneste de Karmen, care se face tot mai frumoasa.
 


 

• Summer's not over yet! • @loungewear.ro

A post shared by ????KARMEN (@karmen) on


 

A post shared by ????KARMEN (@karmen) on


Pe contul ei de Instagram posteaza fotografii tot mai sexy, iar fanii nu raman idiferenti: “din ce in ce mai senzuala”, “Arati bine de tot”, “Cat de frumoasa esti din cap pana in picioare”, “Wooooooow... Perfecta!!!” si “Arati demential!”, sunt doar cateva dintre zecile de complimente pe care le primeste frumoasa artista.

related posts