A iesit in public cu maxilarul rupt si copci pe fata. Cum arata actorul care a suferit un accident ce i-ar fi putut periclita cariera


Intr-o clipa de neatentie, actorul s-a dezechilibrat si s-a lipt de pamant. Ce a urmat apoi a adus dupa sine medici, asistente si zile de spitalizare. Acesta insa nu se sfieste sa iasa in public, desi ranile inca nu s-au vindecat, iar aspectul lui fizic inca are nevoie de recuperare.


Zac Efron nu mai este adolescentul de altadata, care rupea inimile fetelor si starnea tipete si aplauze in randul admiratoarelor, ce-l pandeau la toate evenimentele mondene.

Tanarul in varsta de 26 de ani s-a maturizat, iar odata cu deprinderea viciilor ce l-au bagat in spital, este cu totul alt om. Actorul tocmai a iesit dintr-o clinica de dezintoxicare, dupa ce cocaina a ocupat un loc important in viata lui si i-a dat peste cap toate planurile de cariera.

Nici bine nu a scapat de medici si medicamente ca un alt incident l-a trimis direct pe patul de spital. Tanarul actor se afla la intrarea in resedinta lui din Los Angeles cand, intr-o clipa de neatentie, a alunecat pe o fasie de apa si s-a izbit de asfalt, reusind sa-si rupa maxilarul.

Zac s-a ales cu fata umflata si cateva copci, motiv pentru care a fost nevoit sa revina periodic la spital, pentru ingrijiri medicale, paparazzi surprinzandu-l intr-una din zile, in timp ce se indrepta spre casa.

VEZI IMAGINILE CU ZAC AICI.

Actorul parea sa fi trecut peste durere si peste imperfectiunile de la nivelul fetei, caci acesta se plimba relaxat pe un skateboard, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, iar starea lui de sanatate era una excelenta.

related posts

Modifică setările cookies