A imbracat un costum hidos si o masca in forma de porc si s-a urcat pe scena. Vezi ce surpriza le-a pregatit Lady Gaga fanilor sai


Angajata pentru a intretine atmosfera in ultimele zile ale clubului Roseland Ballroom, Gaga nu s-a ferit sa apeleze la farmecele sale, oferindu-le celor prezenti un show in stiul sau binecunoscut.


Dupa ce vineri artista si iubitul sau au fost acoperiti cu niste cuverturi, pentru ca aceasta dorea sa danseze in poala lui Taylor, vedeta a ajuns din nou in atentia presei purtand o tinuta controversata la penultima seara a clubului Roserland Ballroom.

Gaga a fost angajata pentru a mentine atmosfera in ultima saptamana a clubului Roseland Ballroom, care ii va inchide portile definitiv in cateva zile.

Acesta este unul dintre cele mai vechi locuri de distractie din New York, cu peste 50 de ani pe scena clubbing-ului.

Pentru ca este unul dintre cele mai in voga cluburi, Gaga a fost invitata sa distreze audienta in ultima saptamana a localului.

In  weekend, artista si-a facut aparitia intr-un costum de culoare crem, pe care erau imprimate mai multe animale, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi auri. Cum era de asteptat, vedeta a purtat o peruca de culoare verde, una dintre cele mai cunoscute peruci ale artistei.

Cu o seara inainte, vedeta s-a imbracat intr-un body negru cu dresuri plasa si o pereche de pantofi negri inalti. Vedeta a intretinut atmosfera clubului,  dansand lasciv pe scena, spre bucuria admiratorilor sai.

Tinutele purtate de acesta in timpul show-ului fac parte din garderoba ultimului sau turneu "Born this way".

FULLSCREEN
A imbracat un costum hidos si o masca in forma de porc si s-a urcat pe scena. Vezi cat de penibila a parut Lady Gaga in fata fanilor sai
  • /

related posts