A inceput procesul in cazul fotografiilor cu Kate Middleton topless. Printul William cere daune de 1,5 milioane de euro


In 2012, publicatia franceza Closer a facut publice o serie de fotografii in care Kate Middletown facea plaja topless.


Sase jurnalisti si doi fotografi sunt judecati in cazul fotografiilor publicate cu Kate Middleton topless. "In septembrie 2012, eu si sotia mea am considerat ca putem merge in Franta, sa petrecem cateva zile in vila familiei si sa ne bucuram de intimitate. Modul clandestin in care au fost facute acele fotografii ne-a socat, efectiv, si ne-a incalcat grav intimitatea!", a marturisit Printul William, intr-o declaratie prezentata de catre unul dintre avocatii familiei regale. 

"Ce s-a intamplat atunci ne-a amintit de hartuirea care a condus la moartea mamei mele, Printesa Diana.", a mai completat el. 

Imaginile surprinse paparazzi de la foarte mare departare au fost publicate pe coperta si pe paginile revistei, intr-un articol intitulat "Oh, Doamne!"  Articolul care s-a intis pe 5 pagini cuprindea 15 fotografii realizate in timp ce cuplul regal se bucura de vacanta intr-un castel din Provence au surprins-o pe Ducesa in timp ce se bronza fara sutien si pe Printul William, care o dadea cu loptiune de plaja pe sotia sa. 


Imediat dupa publicarea imaginilor, cuplul a luat atitudine si a declansat o serie de proceduri judiciare. Mai multe ziare britanice au refuzat sa cumpere imaginile, insa, totusi, ele au ajuns la foarte multe publicatii din lume. 

FULLSCREEN
A inceput procesul in cazul fotografiilor cu Kate Middleton topless. Prinul William cere daune de1,5 milioane de euro
  • /

related posts

Modifică setările cookies