A incercat de zeci de ori sa se impace cu mama copiilor lui, iar acum a recunoscut in sfarsit: "Sunt dependent de sex


Kourtney, cea mai mare dintre surorile Kardashian, si Scott Disick au format un cuplu timp de 9 ani si au impreuna trei copii superbi. In 2015, cei doi s-au despartit definitiv din cauza infidelitatii repetate a lui Disick, cat si a problemelor acestuia legate de alcool, droguri si jocuri de noroc.


"Este dragostea vietii mele", a spus de curand Disick despre Kourtney, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa o insele in nenumarate randuri. De cand s-au despartit, cei doi au incercat sa mai dea o sansa relatiei lor, insa dupa fiecare tentativa, acesta era surprins de paparazzi in compania unei noi femei.

Cand era pregatita sa il ierte inca o data, Kourtney a avut neplacerea sa afle ca Disick se mai vede si cu alte femei in afara de ea. "Sunt dependent de sex", a recunoscut Scot Disick in "Keeping Up With The Kardashians".

Kourtney Kardashian si Scott Disick si-au inceput relatia in 2006, iar 4 ani mai tarziu acesta a cerut-o de sotie. Kourtney l-a refuzat. Cei doi s-au despartit de mai multe ori pe parcursul relatiei, insa cei trei copii i-au facut de multe ori sa mai acorde o noua sansa relatiei lor.

In ultimii doi ani, desi a incercat in mod repetat sa se impace cu Kourtney, Scott a fost vazut adesea in compania unor femei mult mai tinere decat el.

related posts

Modifică setările cookies