A incercat sa se dea in spectacol intr-un bikini minuscul, dar s-a facut de ras. Ce vedeta a fost surprinsa in ipostaze penibile la plaja


A pus cateva kilograme in plus si silueta ei candva perfecta, nu a fost deloc avantajata nici de bikini-ul purtat, nici de ipostazele in care au surprins-o paparazzi in timp ce exersa un nou sport alaturi de iubitul ei.


Desi nu se poate lauda cu propria cariera, Ireland Baldwin a avut norocul sa aiba doi parinti faimosi – Alec Baldwin si Kim Basinger. Tanara a devenit cunoscuta pe spatele lro si a pozelor postate pe Twitter, in majoritatea dintre ele ea etalandu-si corpul perfect.

Cea mai recenta iesire la plaja a demonstrat insa ca pana si modelelor le este greu sa arate perfect tot timpul.

Aflata la malul marii cu iubitul ei, Ireland a decis sa incerce o noua activitate sportiva foarte populara la Hollywood in acest moment – paddle boarding. Adolescenta, care lucreaza ocazional ca fotomodel, a fost imbracata intr-un bikini compus dintr-un top negru si bikini cu imprimeul steagului american.

Pozitionata deasupra valurilor pe bucata de lemn instabila, Ireland le-a oferit privelistea perfecta fotografilor aflati pe plaja, care abia asteptau sa o surprinda in ipostaze jenantate. Cu cateva kilograme in plus, tanara de 17 ani a aratat ca nici macar ea nu este imuna la aparitia celulitei. Fanii ei au putut chiar observa ca picioarele lui Ireland nu arata chiar ca in pictoriale. 

Ireland a reusit sa isi mentina balansul pe placa majoritatea timpului, dar cele cateva cazaturi pe care le-a suferit au fost surprinse de paparazzi si sunt deja postate pe internet.

related posts

Modifică setările cookies