A inlocuit-o pe Cindy Crawford cu ea. Cum arata sotia lui Richard Gere, o fosta fata Bond, la 52 de ani


Revista "People" l-a numit in 1999 cel mai sexy barbat in viata si milioane de femei visau la el in acea perioada. S-a casatorit cu cea mai sexy femeie din acel moment, dar casnicia lor a esuat.


In 1991, unul dintre cele mai apreciate si bine platite supermodele din lume se casatorea cu unul dintre cei mai apreciati si bine platiti actori. Este vorba, bineinteles, despre Cindy Crawford si Richard Gere.

Frumusetea si faima nu fac insa mereu cariera buna impreuna si, dupa doar 4 ani de casnicie, timp in care nu au avut niciun copil, Cindy si Richard s-au separat.

Cindy si-a refacut viata alaturi de un fost model masculin, cu care s-a casatorit in 1998. Cei doi au impreuna doi copii, un fiu de 15 ani si o fiica de 13 ani. Luand exemplul fostei sale sotii, si Richard Gere s-a recasatorit, dar patru ani mai tarziu, in 2002.

Cea care l-a cucerit pe cel mai dorit barbat al anilor '90 a fost tot un fost model si actuala actrita, pe nume Carey Lowell. Carey si-a inceput cariera ca model pentru Ralph Lauren si Clavin Klein si a facut tranzitia la cariera de actrita cu un rol minor in filmul "Club Paradise" (1986).

Desi n-a impresionat cu talentul sau actoricesc, datorita fizicului ei, Carey a primit un rol de fata Bond in filmul "Licence to Kill" din 1989. Vedeta este insa mai cunoscuta publicului datorita rolului Jamie Ross din serialul "Law & Order". In 2005, Casey a jucat in spin-off-ul serialului, numit "Law & Order: Trial by Jury".

Imediat dupa acest rol, sotia lui Richard Gere a renuntat insa la actorie si a preferat sa studieze productia de film la New York University.

Carey si Richard au impreuna un fiu nascut in 2000, pe nume Homer James Jigme Gere. Ambii actori sunt budisti convinsi si sprijina cultura tibetana.


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies