A innebunit femeile cu fizicul lui de zeu grec in "George of the Jungle". Cum arata Brendan Fraser la 16 ani dupa rolul care l-a facut celebru. Il mai recunosti?


Desi avea deja 7 filme la activ in 1997, actorul american de origine canadiana a devenit cu adevarat faimos dupa "George of the Junge", filmul in care a jucat o versiune foarte sexy, dar usor tembela a celebrului Tarzan.


Pectoralii bine definiti, pletele rebele si ochii incredibil de albastri l-au transformat peste noapte pe Brendan intr-un sex simbol al anilor '90.

Chiar daca personajul pe care il interpreta nu a fost cea mai inteligenta versiune a lui Tarzan, femeile din intreaga lumea au apreciat la reala ei valoare forma fizica impecabila a actorului.

Brendan a jucat apoi intr-o serie de comedii, ca "Blast from the Past", Bedazzled" sau "Monkey Bone". Desi simpatice, acestea nu i-au adus faima din perioada "George of the Jungle".

Cariera i-a fost insa resuscitata in 1999, odata cu aparitia in filmul "Mumia", cel mai rasunator succes comercial al actorului.

Filmul a cunoscut un succes de box office atat de mare, incat Fraser si colega lui, Rachel Weisz, s-au intors pentru a filma sequel-ul "Mumia se intoarce", in 2001.

Dupa o pauza de 6 ani, actorul si colegii sai s-au intors din nou pe marile ecrane cu un nou film al francizei "Mumia": "Mormantul imparatului dragon".

Din 2008 pana in prezent, Brendan a mai jucat intr-o serie de filme fantasy de succes, printre care "Calatorie spre centrul pamantului" si "Inkhart".

In plan personal, actorul s-a casatorit in 1998 cu actrita Afton Smith, de care a divortat apoi in 2007. Cei doi au impreuna trei fii.

related posts

Modifică setările cookies