A inselat-o pe Miley Cyrus? Pozele pe care Patrick Schwarzenegger nu ar fi vrut sa le vada pe internet


Patrick Schwarzenegger si Miley Cyrus formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul international, iar acum cei doi par sa se afle intr-un impas.


 

Aflat in vacanta alaturi de mama sa in Cabo San Lucas, Patrick a fost fotografiat de paparazzi in compania unei alte domnisoare, apropierea dintre cei doi fiind destul de suspecta.

Tanarul de 21 de ani s-a distrat alaturi de o bruneta la o petrecere la care au participat mai multe persoana. Patrick a tinut-o in brate pe respectiva fata, iar la un moment dat chiar au parut ca urmeaza sa se sarute. 

Dupa party, cei doi au fost surpinsi si in timp ce se plimbau pe plaja, tinandu-se de mana, fapt care a intensificat si mai mult speculatiile despre comportamentul lui Patrick, care este implicat intr-o relatie cu Miley Cyrus.

Dupa aparitia fotografiilor pe internet, admiratorii fostei vedete Disney l-au bombardat pe tanar cu numeroase mesaje pe retelele de socializare, cerandu-i explicatii pentru acele imagini.

Acesta a raspuns imediat, explicand ca frumoasa bruneta era o buna prietena si ca nu s-a intamplat nimic intre ei, concluzionand: "Niciodata nu as face ceva care sa o raneasca pe prietena mea".

related posts

Modifică setările cookies