A mai ramas o saptamana pana la startul unui nou sezon din Romanii au talent. Vezi imagini cu cei trei jurati din timpul preselectiilor


A mai ramas o saptamana pana la lansarea celui de-al patrulea sezon al emisiunii-concurs Romanii au talent, Andi Moisescu, Andra si Mihai Petre urmand sa descopere noi talente autohtone.Alaturi de Andi Moisescu si Mihai Petre, Andra reprezinta prezenta sexy si plina de femininate din juriul emisunii. Intr-o serie de fotografii din timpul filmarilor, cantareata apare imbracata intr-o rochie alba, aceasta fiind una dintre tinutele in care o vor putea admira telespectatorii in fiecare vineri.


Partea de sus a rochiei este de culoare alba, cu decolteu adanc si epoleti de dantela, in talie avand un cordon impletit, in combinatie rosu si negru.


Cu parul prins lejer si un machiaj discret din care se evidentiaza doar culoarea rosie a buzelor, Andra este si va fi o prezenta naturala si plina de farmec pe care telespectatorii o vor putea urmari in fiecare vineri, alaturi de cei doi colegi din juriu.Romanii au talent incep vineri, 14 februarie, in direct pe PRO TV, de la ora 20.30!


Citeste si

 
FULLSCREEN
A mai ramas o saptamana pana la starul unui nou sezon din Romanii au talent. Vezi imagini cu cei trei jurati din timpul preselectiilor
  • /


related posts