A mers in fiecare zi la solar in ultimii 10 ani. “Nici daca mi-ati spune ca am cancer de piele nu cred ca m-as opri”


Dupa ce cazul mamei tanorexice, dependente de solar, a facut inconjurul Planetei, multe femei au inceput sa-si reconsidere atitudinea fata de bronzul artificial. La fel de multe, insa, nu iau in serios semnalele de alarma.


Trisha Paytas, un model din Los Angeles a povestit mandra la emisiunea “Good Morning America” ca in ultimii 10 ani n-a lipsit nici macar o zi de la solar. Acest obicei a costat-o 5.000 de dolari anual, 50.000 de dolari pana acum.

Sfaturi pentru mamici: cum sa mananci cu 100 de calorii mai putin zilnic. Uite 10 metode practice

Tanara, in varsta de 25 de ani, a fost dusa pentru prima data la solar de mama ei, pe cand avea 15 ani si de atunci a devenit dependenta. Uneori merge la salonul de bronzat si de doua ori pe zi. “Merg in fiecare dimineata. E obiceiul meu.”

Nici amenintarea cancerului nu o sperie pe Trisha. “Nici daca mi-ati spune ca am cancer de piele nu cred ca m-as opri.”

Se pare ca motivul pentru care bronzul artificial ar merita orice sacrificiu de sanatate e increderea in sine pe care i-o da.

Afla care sunt cele mai bune 10 tari din lume pentru a deveni mama si ce loc ocupa Romania

“Am vazut cum arat palida si nu seman cu mine. Cand vezi pe cineva bronzat te gandesti ca arata wow, grozav.”, a explicat ea.

Chiar daca cancerul de piele este acum al doilea cel mai intalnit tip de cancer in randul femeilor de 20 de ani si noi studii demonstreaza ca femeile sub 30 de ani care folosesc solarul isi cresc riscul de a avea melanoma cu 75%, toate aceste informatii nu sperie fetele precum Trisha, numita “tanorexice”.

Tu mergi des la solar sau stii pe cineva care o face? Ce parere ai despre aceasta obsesie pentru bronzatul artificial?

related posts

Modifică setările cookies