A mers prea departe? Miley Cyrus a filmat goala pusca pentru noul ei videoclip, "Wrecking Ball" FOTO


Daca aparitia ei din ultimul videoclip, "We Can't Stop", vi s-a parut prea sexuala sau vulgara, s-ar putea sa aveti un soc.


Dupa aparitia controversata la premiile MTV VMA, cand a simulat masturbarea pe scena, spre uimirea si dezgustul parintilor de pretutindeni, Miley Cyrus pare hotarata sa o detroneze pe Lady Gaga la capitolul nuditate.

Pink, criticata desi nu are pic de grasime pe corp. Artista arata ca un pachet de muschi pe coperta unei reviste celebre - FOTO

Vedeta, in varsta de 20 de ani, a filmat recent vicdeoclipul pentru ultimul ei single, "Wrecking Ball", impreuna cu controversatul fotograf Terry Richardson.

Avand in vedere ca Terry o considera pe Lindsay Lohan muza lui si ca a realizat numeroase sedinte foto provocatoare, nu ne puteam astepta decat la un videoclip socant, cu tenta sexuala explicita. Pe de alta parte, melodia este una de dragoste, ceea ce se cam bate cap in cap cu imaginile in care a pozat Miley.

Fostul star Disney s-a urcat goala pe o bila de demolat ("bila de demolat" fiind si titlul melodiei), purtand doar o pereche de cizme maro, scurte, in picioare.

Alte cadre o arata pe Miley in mijlocul molozului, cu un ciocan urias in mana. In aceste imagini, starul pop poarta insa o pereche de chiloti si un maiou alb, care ii acopera macar zonele intime.

Ce parere ai despre aparitia vedetei? Ti se pare ca se straduieste prea mult sa-si construiasca o imagine sexy sau nu?

FULLSCREEN
A mers prea departe? Miley Cyrus a filmat goala pusca pentru noul ei videoclip, "Wrecking Ball" FOTO
  • /

related posts