A murit Stela Popescu 


Actrita in varsta de 81 de ani a fost gasita moarta in locuinta ei.

 


A jucat in filme, in seriale, in spectacole de teatru, a facut si teatru radiofonic, a moderat emisiuni tv si a realizat unul dintre cele mai simpatice cupluri de pe micul ecran - Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Stela Popescu a fost o actrita apreciata atat pentru talentul ei, cat si pentru frumusetea sa. Intr-unul dintre interviurile sale recente, vedeta a marturisit ca in tinerete nu era constienta de faptul ca era o femeie frumoasa.

"Ma uit seara cateodata la casetele de televiziune pe care le am acasa si imi dau seama ca nu eram urata. Dar, atunci nu constientizam acest lucru. Cred ca aduceam mult cu vedetele anilor 40’-50’, fete “cuminti si bune”, dar nu “vampe”. E foarte important in viata sa-ti pastrezi echilibrul, dar trebuie sa ai curajul sa alegi, sa risti. Eu am crezut permanent in ceea ce fac si asta m-a ajutat sa ma mentin. “Puisor”, imi spunea sotul meu, “e bine sa porti tocuri pentru ca esti mai frumoasa inalta", povestea Stela Popescu pentru revista Tonica.

Foto: Stela Popescu in Nea Marin miliardar

Stela Popescu se considera doar o "femeie obisnuita", dar simpatizata de toata lumea. "In tineretea mea, am constituit un soi de exemplu de femeie. O femeie care nu-i nici urata, nici frumoasa, care reprezinta femeia obisnuita. O femeie pe care lumea n-o critica, n-o detesta, dimpotriva, o simpatizeaza. Genul de femeie despre care alte femei spun: Si eu as putea sa fiu asa!", spunea Stela Popescu in revista Tango.

Stela Popescu a impresionat cu frumusetea sa intr-una dintre cele mai savuroase comedii romanesti, Nea Marin miliardar, unde apare in costum de baie.

Foto: Stela Popescu in Nea Marin miliardar

" Ei, nu eram chiar asa frumoasa! Dar eu, acum, cand ma uit la materialele vechi cu mine, imi dau seama ca aveam ceva din vedetele pozitive de la Hollywood. Stii ca au fost artiste-vampe si artiste-fete cuminti. Cred ca am facut parte din a doua categorie, si asta m-a ajutat sa castig simpatia publicului. Era mai multa discretie, nu-ti dadeai, asa, poalele peste cap pe vremea noastra. Nu exista asa ceva nici la televiziune si nici in ziare, nici nu se accepta, era periculos. Viata privata nu era asa de comentata si nici nu-ti permiteai sa faci mare lucru... Nu-ti permiteai sa sari calul, pentru ca riscai, chiar riscai sa fii indepartat, sa fii izolat! Conta enorm atitudinea morala in societate, chiar daca erai foarte ipocrit, stii cum e... Trebuia sa ai grija de reputatie", povestea in revista Tango Stela Popescu.

  • A murit Stela Popescu 
Modifică setările cookies