A născut de 2 zile și deja este aspru criticată: "cum să profiți de pe urma unui copilaș?". Gestul făcut de Adelina i-a revoltat pe fani


Adelina Pestritu a adus pe lume o fetiță în acest weekend și pare că nu își mai încape în piele de fericire. Vedeta a postat în permanenta pe retelele de socializare, astfel încât fanii ei să fie la curent cu tot ce i s-a întâmplat.


Adelina Pestritu a născut în weekend o fetiță, pe Zenaida, și s-a grăbit deja să o prezinte internauților. Vedeta a postat în permanentă fotografii din reverva în care a născut, dar nu s-a oprit aici. Adelina a decis ca micuța ei fetiță în vârstă de doar două zile să aibă deja propriul ei cont de Instagram, gest care i-a înfuriate pe unii fani: “Ai transformat un moment frumos în ceva grotesc efectiv, cum să profiți de pe urma unui copilaș?”, “Să vă trăiască și să fie sănătoasă! Dar deja pe instagram????”,, “ Cum să faci Instagram la nou născut?” și “de ce nu o ții departe de social media? Eu zic să nu o expui așa de mică”. 

Daddy loves you♥️

A post shared by SV (@steblea.virgil) on


În ciuda comentariilor negative, pagina micuței Zenaida are deja peste 20.000 de followeri, iar Adelina este mai fericită ca niciodată: “Sentimente și trăiri de nedescris. Familia noastră este în extaz. Ziua de vineri a fost cea mai fericită pentru că știam că în sfârșit ne vom întâlni cu @baby_zeny, ziua de astăzi este la fel de fericită pentru că vom merge acasă la noi, unde i-o vom prezența și pe @crazy.nobby iar familia va fi complete”, a declarat vedeta. 

???????????? #newborn #precious #feelings

A post shared by Zenaida ???????????????? (@baby_zeny) on


La rândul lui, Virgil a postat pe rețelele de socializare două fotografii cu descrierile “familie” și “tati te iubește”.

Adelina și Virgil Steblea au o relație de peste un an. Cei doi sunt logodiți și, deși nu au stabilit încă data nunții, plănuiesc să se căsătorească după ce vor face botezul. related posts