A nascut gemeni! Printesa Charlene de Monaco, fericita mamica a unui baietel si a unei fetite


Monaco sarbatoreste! In urma cu putin timp, printesa Charlene a adus pe lume un baietel si o fetita, primii ei copii cu Printul Albert al II-lea.


Jacques si Gabriella s-au nascut la Spitalul Grace, denumit dupa superba lor bunica, Grace Kelly. Cu toate ca fetita este mai mare cu doua minute decat baietelul, Jacques va fi mostenitorul tronului, intrucat succesiunea se face pe latura masculina in principatul Monaco.

Alaturi de proaspata mamica, la spital, a fost si mandrul tatic, care si-a manifestat bucuria de a avea gemeni inca de cand Casa Regala a confirmat ca Charlene este insarcinata. La scurt timp de la nasterea bebelusilor, in Monaco s-au auzit 42 de focuri de tun, care au confirmat venirea lor pe lume. Daca ar fi avut un singur copil, autoritatile ar fi sunat doar 21.

Pentru fosta inotatoare olimpica, micutii sunt primii copii, in timp ce Printul Albert al II-lea mai are cel putin doi, pe care Casa Regala ii considera nelegitimi.

Informatia potrivit careia cuplul regal urma sa aiba un mosenitor a fost distribuita de reprezentantii Casei prin intermediul unui comunicat oficial, in care scria, printre altele, ca "altetele lor Regale, Printul si Printesa de Monaco sunt incantati sa confirme ca vor deveni parinti la sfarsitul anului".

Ulterior, un apropiat i-a dat de gol pe cei doi si a dezvaluit ca vor avea gemeni, cu toate ca sexul bebelusilor a fost un mister pana si pentru parinti. Derek Watts, foarte bun prieten cu tatal Altetei Sale Regale, scria: "Fostul meu coleg de scoala, Mike Wittstock (n.r: tatal Printesei Charlene) m-a sunat sa-mi spuna ca fiica lui asteapta gemeni. Felicitari Printesa Charlene si Printe Albert!".

Intr-adevar, fosta inotatoare olimpica a nascut gemeni, un baietel si o fetita, pe care presa abia asteapta sa ii imortalizeze si sa ii prezinte lumii intregi. Charlene are 36 de ani, iar Printul Albert 56.

related posts

Modifică setările cookies