A nascut primul sau copil, la 50 de ani. Janet Jackson a devenit mamica


Este una dintre cele mai discrete celebritati si fanii au ocazii rare sa o mai zareasca in publiC. De la decesul fratelui ei, Michael Jackson, Janet a preferat sa stea intr-un con de umbra, insa acum le-a transmis fanilor sai ca a devenit mamica unui baietel.


In varsta de 50 de ani, vedeta a anuntat ca ea si sotul ei, Wissam Al Mana, au devenit parintii unui baietel si ca totul a decurs normal in timpul nasterii. 

Janet nu s-a mai aflat in lumina reflectoarelor, in ultima perioada, insa in luna noiembrie a tinut sa isi asigure fanii ca totul este in regula, printr-o postare pe Instagram. Se pare ca vedeta a intampinat unele dificultati pe perioada sarcinii, care au facut-o sa se retraga din atentia publicului si chiar sa isi anuleze turneul muzical.

Faptul ca nu a mai aparut pe sticla nu inseamna  ca vedeta s-a retras din muzica, o sursa apropiata declarand recent o  ca Janet Jackson va mai lansa piese si albume atunci cand va simti ca are un material demn de tendintele si topurile din zilele noastre.

related posts

Modifică setările cookies