A pierdut un bebelus, insa celalalt din burtica a facut-o sa planga de fericire. Elena Udrea, extrem de emoţionata cand a aflat sexul copilului sau


Elena Udrea şi logodnicul ei se află încă din luna martie în Costa Rica. Acolo vrea să aducă pe lume primul său copil, iar acest lucru este aşteptat să se întâmple în toamnă.


Elena Udrea anunţat în februarie că aşteaptă gemeni, pentru că la puţin după aceea să afle veste cumplită că unul din copii s-a stins în burtică. 
Medicii din Costa Rica au făcut tot posibilul să-l salveze pe celalt geamăn. Celebra blondă a trecut cu bine peste momentele grele, şi-a revenit complet, iar sarcina decurce bine. 
Recent, ea şi logodnicul ei au aflat vestea că bebeluşul pe care îl poartă este fetiţă şi este perfect sănătoasă. Potrivit apropiaţilor, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, Elena a izbucnit în lacrimi de fericire atunci când a aflat vestea. 

Elena Udrea şi iubitul ei sunt împreună de 2 ani, iar prietenii cuplului nu au fost deloc surprinşi să afle vestea că vor deveni părinţi. Vara trecută, cei doi s-au logodit în mare secret şi par foarte fericiţi împreună. 


 

related posts

Modifică setările cookies